Menu
In de vakbladen

Artikelen van Hische en Ter Brake verschenen in diverse vakbladen.

In samenwerking met Operational Excellence Transfer schreven Hische en Ter Brake, beiden docent/mentor/facilitator RCM2 en RCM3, diverse artikelen over het verbeteren van de betrouwbaarheid van technische systemen en het verhogen van de effectiviteit van onderhoud. Deze artikelen zijn onder meer gepubliceerd in de volgende vakbladen:

Maintenance Benelux

Maintenance Benelux is het vakblad voor het onderhoud in de procesindustrie in de Benelux. Maintenance Benelux verschijnt sinds 2008 en wordt uitgegeven door Vezor Media. Kijk voor meer informatie op www.maintenancebenelux.nl.

 

MaintWorld

MaintWorld is a professional magazine targeted to all maintenance and asset management professionals in Europe. It is an initiative of the European Federation of National Maintenance Societies (EFNMS), supported by the majority of national maintenance societies in Europe. The magazine consists of professional articles written by acknowledged experts, the topics covering the latest research from universities and institutes as well as practical applications from industry. The contents are outlined by the editorial board, which consists of maintenance experts in Europe. For further information please visit www.maintworld.com.

 

Procesinfra Uptime

Procesinfra Uptime is het kwartaalblad voor de materiaaltechnische onderhoudskunde: een vakgebied dat reikt van materiaalselectie tot en met conditiemonitoring en bescherming, met als doel de instandhouding en beschikbaarheidsmaximalisatie van technische systemen. Procesinfra Uptime.verschijnt sinds 2012 en wordt uitgegeven door Coating Kennis Transfer te Gouda. Kijk voor meer informatie op www.procesinfra-uptime.com.

 

Maintenance Management

Maintenance Management verscheen van 2001 tot en met 2008 als vakblad voor professioneel technisch onderhoud en gebouwenbeheer. Maintenance Management werd uitgegeven door Kluwer BV, onderdeel van Wolters Kluwer.

NVDO Vakblad Asset Management VAM

Vakblad Asset Management is het NVDO Vakblad dat zich richt op de totale keten van Asset Management. VAM besteedt niet alleen aandacht aan Maintenance, maar legt haar focus op de totale keten; o.a. Ontwerp, Veilig Werken, Risicomanagement en Materiaalkunde. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan actualiteiten, succesvolle projecten, probleemstellingen en kent elke VAM editie een eigen centraal thema. Het Vakblad Asset Management is nadrukkelijk niet uitsluitend bedoeld voor NVDO-leden, want Asset Management gaat verder dan alleen onderhoud! Kijk voor meer informatie op www.nvdo.nl/vam/.

 

OnderhoudsTechniek & -Management

OnderhoudsTechniek & -Management verscheen van 1999 tot en met 2003 voor technici in het hoger en middenkader betrokken bij het onderhouds- en productiemanagement, voor dienstverlenende servicebedrijven en voor consultants die dagelijks met onderhoud te maken hebben. OnderhoudsTechniek & -Management werd uitgegeven door Reed Business Information BV, onderdeel van Reed Elsevier.

 

Reed Business Select – Industrieel Onderhoud

Van 2004 tot en met 2009 verscheen OnderhoudsTechniek & -Management als editie Industrieel Onderhoud van Reed Business Select. Reed Business Select, editie Industrieel Onderhoud werd uitgegeven door Reed Business Information BV, onderdeel van Reed Elsevier.

 

Handboek Onderhoudsmanagement

Het Handboek Onderhoudsmanagement is tegenwoordig opgenomen in de FactoMedia-base, een online kennisdatabank op het gebied van beveiliging, schoonmaak, technisch onderhoud, archief- en informatiebeheer, inkoop en facility management. De FactoMedia-base wordt uitgegeven door Kluwer BV, onderdeel van Wolters Kluwer. Kijk voor meer informatie op www.factomediabase.nl.