Menu
Over ons

Operational Excellence Transfer

Sinds 2001 adviseren, verzorgen wij cursussen en trainingen en ondersteunen u met onze gecertificeerde facilitators bij alle aspecten van het toepassen van Aladon Reliability Centered Maintenance (RCM2 en RCM3). 

Al onze activiteiten zijn gericht op het kosteneffectief beheersen van economische en fysieke risico’s en tegelijkertijd het verbeteren van de prestaties van fysieke assets op het gebied van veiligheid, milieu, beschikbaarheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid.

Operational Excellence Transfer maakt deel uit van Aladon, The Risk & Reliability Global Network. Aladon heeft de werkmethodes RCM2 en RCM3 ontwikkeld. Aladon-RCM is wereldwijd de eerste en meest toegepaste wijze om de kracht van RCM te benutten. Aladon heeft over de afgelopen dertig jaar een pakket van opleidingen en diensten ontwikkeld die erop zijn gericht de RCM-technologie zo efficiënt mogelijk over te dragen. Operational Excellence Transfer is in Nederland de exclusieve partner van Aladon.

 

Operational Excellence Transfer maakt al sinds 2001 deel uit van Aladon, The Global Risk and Reliability Network, het netwerk van licentiehouders voor RCM2 en RCM3, dat bedrijven wereldwijd ondersteunt bij het toepassen van Reliability Centered Maintenance. Onze licentie strekt zich uit over vrijwel alle landen van de Europese Unie.

De docenten

Operational Excellence Transfer werkt uitsluitend met docenten/mentoren die zijn gecertificeerd door Aladon, licentiegever en ontwikkelaar van RCM2 en RCM3:

Pieter Jan Hische is ingenieur Werktuigbouw (TU Delft). Hische heeft ruim 20 jaar ervaring in Asset Management en Maintenance Management, waarvan 15 jaar voornamelijk met opleidingen en advies op het gebied van Reliability Centered Maintenance.

JOS TER BRAKE

Jos ter Brake is ingenieur Chemische Technologie (TU Twente). Ter Brake heeft ruim 27 jaar ervaring in Asset Management en Maintenance Management, de laatste 18 jaar voornamelijk met opleidingen en advies op het gebied van Reliability-centred Maintenance.

Bent u geïnteresseerd in onze cursussen?

Aladon-RCM is wereldwijd de best-practise om een onderhoudsplan op te stellen.

Wij leren u dit gereedschap te gebruiken.