Menu
NVDO Maintenance Academy

De NVDO helpt de Nederlandse onderhoudssector als ’s werelds beste te presteren.

De driedaagse basiscursus “Reliability-centred Maintenance II (RCM2)” is sinds 2003 opgenomen in het opleidingenpakket van de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO). Het is dan een cursus met open inschrijving, dat wil zeggen dat de cursisten afkomstig zijn van verschillende bedrijven.

De NVDO is dé toonaangevende brancheorganisatie die middels belangenbehartiging, kennisoverdracht en netwerken ondersteuning biedt aan bedrijven en personen die bij de besluitvorming op het gebied van Beheer en Onderhoud betrokken zijn. Daarmee helpt de NVDO de Nederlandse onderhoudssector als ’s werelds beste te presteren. Als onafhankelijk platform voor het genereren, vergaren, verspreiden en uitwisselen van kennis op het gebied van onderhoud en installatiebeheer heeft de NVDO onmiskenbaar een belangrijke positie verworven binnen de onderhoudssector.

Het NVDO-opleidingenpakket is logisch opgebouwd. Alle facetten van goed en verantwoord onderhoud komen aan de orde. In een aantal korte cursussen ligt de nadruk steeds op het onderhoudsproces: wat gebeurt er en wat moeten we doen om dat te verbeteren. De leergangen zijn veelomvattend van aard en besteden aandacht aan de verschillende deelgebieden die elk op hun beurt veel met onderhoud te maken hebben.

Wilt u meer weten over de Basiscursus RCM2? Lees verder >

Als u een onderbouwing nodig heeft om budget te verkrijgen voor deze cursus, dan kunt u onze voorbeeldbrief downloaden en naar wens aanpassen –  voorbeeldbrief downloaden.

Wilt u zich aanmelden?

De eerstvolgende Basiscursussen RCM2 met open inschrijving hebben wij in een handig overzicht  gezet, zodat u zich kunt inschrijven voor de locatie of datum die u het beste uitkomt.

Voor meer informatie over de NVDO Maintenance Academy kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met de NVDO:

Telefoon: +31 (0)30 634 60 40
Fax: +31 (0)30 634 60 41
E-mail: info@nvdo.nl
Internet: www.nvdo.nl
Postadres: Postbus 138, 3990 DC  Houten
Bezoekadres: Lange Schaft 7-G, 3991 AP  Houten

“Veel leerstof in korte tijd, goed tempo, goede docent.”

Cursist juni 2015 Houten

flyer

Download ons leaflet
voor meer informatie!

Zijn uw collega’s ook geïnteresseerd in deze driedaagse basiscursus “Reliability-centred Maintenance (RCM2)”? Vanaf 4 deelnemers van hetzelfde bedrijf is het aantrekkelijk om een in-company basis-cursus voor 6 te organiseren. Geef op het inschrijfformulier aan of u hierin geïnteresseerd bent dan nemen wij contact met u op!