Menu
Partners

Wij attenderen u graag op onze samenwerkingsverbanden.

De volgende partners leveren diensten die een prima aanvulling vormen op de opleidingen en diensten die wij zelf leveren:

Lijzenga Leiderschapstrainingen en Advies

Effectief leiding geven op basis van uw DISC-profiel

Harry Lijzenga is trainer/coach met een technische achtergrond en een luisterende grondhouding. Lijzenga Leiderschapstraining en Advies begeleidt u bij het versterken van uw persoonlijke effectiviteit en de effectiviteit van uw team. Het DISC-model brengt voorkeursgedrag in kaart. Dit wordt gegroepeerd in vier hoofdstijlen van gedrag: Dominantie, Invloed, Stabiliteit en Consciëntieus. DISC bevordert open communicatie, helpt conflicten op te lossen en versterkt werkrelaties. De kracht van DISC is de eenvoud zonder afbreuk te doen aan de complexiteit van mensen.

logo

4 Performance Management

Voor bedrijfskundig advies op basis van “Lean Six Sigma”

Ronald Kooij is een specialist op het gebied van Lean Six Sigma, Operational Excellence en interim management. 4 Performance Management verleent bedrijfskundige adviezen, analyseert processen en werkwijzen, leidt of ondersteunt veranderingstrajecten, verbetert zowel de samenwerking als de resultaten door performance management in te voeren, biedt opleidingen en diensten op het gebied van Lean Six Sigma, verbetert de organisatie en de managementinfrastructuur, verbetert instelling en gedrag en leidt of ondersteunt projecten.  Kijk hier voor meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in onze cursussen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.