Menu
Inschrijfformulier-basis

Met gezond boerenverstand kom je een heel eind.
RCM2 leert u het nog veel beter te doen.

De driedaagse basiscursus “Inleiding in Reliability-centred Maintenance (RCM2)” is beschikbaar sinds 1986 en wordt wereldwijd verzorgd door The Aladon Network, het netwerk van licentiehouders voor RCM2.

De cursus is beschikbaar in 13 talen. De inhoud van de cursus blijft gelijk, ongeacht taal en land. Dit aspect is zeker van belang voor bedrijven die bij het ontwikkelen van strategieën voor het aanpakken van storingen op basis van RCM in internationaal verband willen samenwerken, bijvoorbeeld met locaties elders in de wereld.

Hoewel de cursus in het cursusprogramma van de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) is opgenomen als cursus met open inschrijving, vindt het leeuwendeel van de cursussen plaats bij bedrijven op locatie. Het betreffende bedrijf zorgt dan voor de voorzieningen – een ruimte waar de cursisten aan tafels in een U-opstelling kunnen zitten, flap-overs, een XGA-projector en een projectiescherm – en voor de lunch, koffie en thee.

Er is voor een cursus op locatie wel een minimum voor het aantal deelnemers, namelijk zes. Het maximum aantal deelnemers is zestien.

Schrijf u nu alvast in >
De datums worden in onderling overleg vastgesteld.

“RCM2 is heel praktisch en goed toe te passen in mijn werk. We kunnen nu eenvoudig stappen zetten om de betrouwbaarheid flink te verbeteren.”

Frank de Graaf – Operator Steelprofs 3000

Cursusspecificaties

[vc_separator color=”peacoc” border_width=”3″]

Bent u geinteresseerd in deze cursus?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.