Menu
Goed ontvangen editie RCM3 Basiscursus – september 2021

Goed ontvangen editie RCM3 Basiscursus – september 2021

By In cursus aankondiging, Onderhoudsmanagement, RCM3 On 20 september 2021


Het was weer een goede editie van de basiscursus RCM3! Bijna de maximale waardering op de evaluatieformulieren. De mooie quote van Jerry Bilderbeek van Vitens zegt veel, dank! “Ik ben positief verrast over de cursus en dan met name de inhoud gecombineerd met de praktijk. Erg veel kunnen behandelen in slechts drie dagen. Ik zal de cursus dan ook zeker aanraden bij mijn collega’s!”

De volgende editie in het kader van de #NVDO Maintenance Academy is van 23 t/m 25 november. Je kan je inschrijven bij Cursusaanbod/RCM3 Basiscursus.

Dank voor jullie enthousiaste deelname aan de basiscursus RCM3 en jullie hoge waardering. Succes met het besparen van kosten en risicoreductie! Jerry Bilderbeek (Vitens), Eric V. en Jorien van Dulken (NS Techniek), Leen Boer (Infraspeed Maintenance), Robert de Winter (LyondellBasell Industries) en Jaap van de Groep (Waterschap Vallei en Veluwe).

Deel met uw netwerk:Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen