Menu
Groot nieuws – 10 januari a.s publicatie van het boek: RCM3 Risk Based Reliability Centered Maintenance.

Groot nieuws – 10 januari a.s publicatie van het boek: RCM3 Risk Based Reliability Centered Maintenance.

By In Onderhoudsmanagement, Onderhoudsmethodiek, Onderhoudsstrategie On 29 december 2018


Marius Basson de eigenaar van Aladon – The global Risk and Reliability Network presenteert het boek over RCM3. RCM3 is de geëvalueerde versie van de wereldwijde standaard RCM2, ontwikkeld door wijlen Moubray, de oprichter van het Aladon Network.

RCM3 richt zich op het managen van risico’s die samenhangen met het falen van fysieke assets, waar RCM2 zicht richt op het kosteneffectief verbeteren van de betrouwbaarheid (beschikbaarheid, bedrijfszekerheid, kosteneffectiviteit, veiligheid en milieu). RCM3 sluit volledig aan op de terminologie en de benadering in internationale standaards voor asset management ISO 55000 en risicomanagement ISO 31000.

RCM3 is ontwikkeld door Aladon, het Aladon netwerk biedt volledige ondersteuning voor de succesvolle implementatie van RCM3; met opleidingen, implementatiestrategie, facilitators en advies voor de aanschaf van software voor de toepassing van RCM3. In Nederland wordt deze ondersteuning verzorgd door Operational Excellence Transfer, de exclusieve partner van Aladon.

Deel met uw netwerk:Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

About the Author

pieterjanhische

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen