Menu
RCM-ondersteuning in een corona-jaar

RCM-ondersteuning in een corona-jaar

By In Geen categorie On 13 januari 2021


De afgelopen maanden hebben we een goede vorm gevonden om onze werkzaamheden voort te zetten en ons toch verantwoordelijk op te stellen in verband met het Corona-virus. Wij zijn van mening dat de interactie tussen mensen zowel bij de cursussen als bij de werkgroepen onmisbaar is om goede resultaten te halen. We bieden onze trainingen aan inclusief alle maatregelen die het mogelijk maken dat verantwoordelijk te doen. Ook de sociale bubbel die een projectwerkgroep vormt past hier binnen. We werken met grote zalen, met voldoende ruimte tussen de deelnemers. We spreken af om flexibel te zijn om laagdrempelig te kunnen afzeggen of verzetten als een deelnemer klachten heeft of bijvoorbeeld een familielid zich heeft laten testen. Wij vinden dat het zo kan.

Vervolgens is aan u om af te wegen of u de voordelen van de toepassing van RCM belangrijk genoeg vindt om het nog altijd aanwezige risico te aanvaarden.

Wij zijn erg blij dat de meeste bedrijven dat inderdaad zo vinden en prijzen ons gelukkig dat we terug kunnen kijken op een prima jaar en een goed gevulde agenda voor de komende maanden!

Deel met uw netwerk:Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

About the Author

pieterjanhische

Cookies

We gebruiken cookies om content en mogelijke advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen